Over Wemal 
 
  
 
Over WEMAL
 
WEMAL bestaat uit een honderdtal leden uit verschillende vakgebieden. Het bestuur onderhoudt de contacten tussen de verschillende subgroepen en de (voorlopig) niet-actieve leden.

De leden zijn verdeeld over twee groepen:

  1. actieve leden: degenen die tijd en zin hebben om zich in te zetten voor het tot stand brengen van de edities, bloemlezingen en andere projecten van WEMAL.
  2. niet-actieve leden: degenen die wel zeer ge´nteresseerd zijn maar (nog) geen tijd kunnen vrijmaken voor de activiteiten van WEMAL.

De actieve leden werken aan de projecten, de niet-actieve leden fungeren als klankbord en dragen ideeŰn aan.

Lid worden

Iedereen die ge´nteresseerd is in de bestudering van middeleeuwse artesliteratuur kan lid worden van WEMAL, voor slechts 10 euro per jaar. Meld u nu aan!

Bestuur

Orlanda Lie - voorzitter
vacature - penningmeester
Moniek Vis - secretaris

Symposia

Ieder jaar organiseert WEMAL een symposium om het contact tussen de leden te stimuleren en te onderhouden. Ieder jaar staat er een ander thema centraal. Symposia worden aangekondigd in de rubriek Actueel.

W-mail

Twee keer per jaar verschijnt de nieuwsbrief W-mail. Daarin leest u alles over de activiteiten en bijeenkomsten van WEMAL. Ook brengt W-mail nieuws en artikelen op het gebied van artesliteratuur, zoals interviews, boekbesprekingen en een overzicht van nieuwe literatuur.
Lees meer over W-mail.